< Назад

Европа

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 3 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1953

Содржина: Слатките производи на фабриката „Европа“ во Скопје. Нивниот пат од првите етапи на производството па се до конзумирањето на производите во широката потрошувачка.

Автори:


Фотографии: