< Назад

Пливај понатаму

Производство: Македонија филм - Скопје; Телевизија Скопје

Земја на потекло: Република Македонија

Род: Анимиран филм

Времетраење: 17 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 0

Година: 1985

Содржина: Човекот сака да проговори јавно, но неговите зборови остануваат на пуст остров.

Автори: