< Назад

Успех

Производство: Вардар филм - Скопје

Земја на потекло: Република Македонија

Род: Анимиран филм

Времетраење: 2 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 0

Година: 1978

Содржина: Релативноста на успехот по кој човекот толку се стреми. Иако човекот успева да стигне до врвот, сепак не ја постигнува целта, зашто не успева да се задржи на врвот.

Автори:


снимател: Сања Пилиќ

Фотографии: