< Назад

Излез (Exit)

Производство: Вардар филм

Земја на потекло: Република Македонија

Род: Краток игран филм

Времетраење: 0 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 2000

Содржина: Едно младо момче од Скопје се обидува да најде излез во животот користејќи се со Интернет...

Автори:


Улоги: Holly Ingelton, Mark Parsons