< Назад

Ти си жива

Производство: Македонски центар за фотографија

Земја на потекло: Република Македонија

Род: ТВ Продукција

Времетраење: 40 минути

Тип: Дигитална технологија

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 0

Година: 2005

Содржина: Дејствието се случува во Центарот за згрижување на жртвите на трговија со луѓе. Судбини на две девојки згрижени во овој Центар.

Автори:

Директор на филм: Јанкуловски Роберт
Директор на фотографија: Јанкуловски Роберт
Костимографија: Крстевска Жаклина
Сценарио: Џиџева Марија

Фотографии: