< Назад

Кои се ОНА?

Производство: Партизанска продукција

Земја на потекло: Република Македонија

Жанр: ТВ документарец

Род: ТВ Продукција

Времетраење: 27 минути

Тип: Дигитална технологија

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 0

Година: 2001

Автори:


монтажа -- Бошковиќ Дејан

Фотографии: