< Назад

Седум приказни за љубовта и свршувањето

Производство: Партизанска продукција

Земја на потекло: Република Македонија

Жанр: драма

Род: ТВ Продукција

Времетраење: 0 минути

Тип: Дигитална технологија

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 0

Година: 2003

Автори: