< Назад

Петнаесет секунди

Производство: Паралакс Филм, ФДУ - Скопје

Земја на потекло: Република Македонија

Род: Краток игран филм

Времетраење: 17 минути

Тип: Дигитална технологија

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 0

Година: 2005

Содржина: Силен приказ на агонијата и безизлезната состојба на млада девојка, која се обидува да најде излез сонувајќи...

Автори:


монтажа на тон -- Милена З. Петровиќ
продуцент -- Виолета Јончевска
сценографија -- Срѓан Митровиќ

Фотографии: