< Назад

Трајковски Љубиша

Биографија: (1930 - )

Филмографија:

1961: Мирно лето ( Споредна улога, )
1969: Републиката во пламен ( Споредна улога, )
1970: Цената на градот ( Споредна улога, )
1971: Македонски дел од пеколот ( Споредна улога, )