< Назад

Автовски Никола

Филмографија:

1958: Мис Стон ( Главна улога, )
1961: Солунските атентатори ( Споредна улога, )
1966: До победата и по неа ( Споредна улога, )
1972: Истрел ( Споредна улога, )