< Назад

Митковски Оливер

Филмографија:

1996: Самоуништување ( Главна улога, )
1997: Џипси меџик ( Споредна улога, )
2003: Бубачки ( Актер, )
2003: Седум приказни за љубовта и свршувањето ( Актер, )