< Назад

Рогановиќ Милутин

Биографија: (1950 - )

Филмови: 1977 КАША, аниматор, анимиран, МРТВ Скопје 1982 НА МЕСТО СЛОБОДНО (NA MESTU VOLJNO), режија, снецарија, аниматор, анимиран, Застава филм Белград

Филмографија:

1976: Феникс ( Соработник, )
1982: Чистач ( Режија, Аниматор, Сценарио, )