< Назад

Ангеловска Ѕвездана

Филмографија:

1993: Македонска сага ( Споредна улога, )
1998: Збогум на 20-тиот век ( Споредна улога, )
2000: Мис Амнезија ( Актер, )
2002: Најденка ( Актер, )
2004: Бал-кан-кан ( Главна улога, )
2005: Години самотија ( Главна улога, )
2005: Ти си жива ( Актер, )