< Назад

Глишиќ Мира

Биографија: (Белград, 18.09.1918 - Бреша, Италија, 7.08.1965) Српска сликарка, костимограф и актерка.

Филмови: 1959 ВИЗА НА ЗЛОТО, сликар на костимите, игран, Вардар филм

Филмографија:

1959: Три Ани ( Костимографија, )
1959: Дубровски ( Костимографија, )
1961: Солунските атентатори ( Костимографија, )
1964: Под исто небо ( Костимографија, )