< Назад

Оџаклиевски Љубиша

Филмографија:

1951: Нашите први искри ( Асистент на режија, )
1952: Фросина ( Асистент на сценографија, )
1953: Скопски магазин ( Режија, Сценарио, )
1953: Фабрика за цигари во Скопје ( Режија, Сценарио, )