< Назад

Билбиловски Љупчо

Филмографија:

1976: Ден кога се проштева ( Режија, Директор на фотографија, Сценарио, )
1982: Полноќно сонце ( Режија, Сценарио, )
2002: Приказна за македонската пастрмка ( Режија, )
2002/2003: Портрет на еден град ( Режија, )