< Назад

Живоиновиќ Велимир - Бата

Филмографија:

1973: Татко (Колнати сме, Ирина) ( Главна улога, )
1981: Црвениот коњ ( Главна улога, )
1988: Викенд на мртовци ( Споредна улога, )