< Назад

Стевановиќ Драгош

Филмови: 1961 ПТИЦИ И РИБИ, стручен консултант, документарен, Вардар филм

Филмографија:

1958: По трагите на јагулите ( Соработник, )
1960: Шарпланинецот Мургош ( Сценарио, )
1962: Охридска пастрмка ( Сценарио, )
1970: Свадба на Шарпланинецот ( Сценарио, )