< Назад

Ивановски Србо

Филмови: 1959 БЕЛИ ШТРКОВИ, текст, документарен, Вардар филм 1959 ДОПИРИ СО СМРТТА, текст, документарен, Вардар филм 1959 ПРИЛЕП ВЧЕРА ДЕНЕС, текст, документарен, Вардар филм 1960 ВО ДОЛИНАТА НА ЦВЕТОВИТЕ, текст, документарен, Вардар филм 1960 ШАРПЛАНИНЕЦОТ МУРГОШ, текст, документарен, Вардар филм 1961 ГРАДОТ НА ВАРДАР, ко-текст, документарен, Вардар филм 1961 ДОЈРАНСКО ЕЗЕРО, текст, документарен, Вардар филм 1961 ПОМЕЃУ ДВЕ РАЗДЕЛБИ, текст, документарен, Вардар филм

Филмографија:

1961: Детето од колоната ( Сценарио, )
1963: Скопски репортер бр. 3 ( Соработник, )