< Назад

Гаврик Властимир


Награди: 1981 ФЈИФ, Пула, Златна арена за сценографија / „Црвениот коњ“

Филмови: 1958 МИС СТОН, архитект, игран, Вардар филм

Филмографија:

1981: Црвениот коњ ( Сценографија, )