< Назад

Младеновиќ Слободан

Филмови: 1959 НАШИТЕ НОВИ ЕЗЕРА, монтажа, документарен, Филмски Новости 1964 БЛАГОДАРАМ ПРИЈАТЕЛИ, монтажа, документарен, Филмски Новости 1964 ПОМОШТА НА МЕКСИКО ЗА СКОПЈЕ, монтажа, документарен, Филмски Новости 1964 ПОМОШТА НА АНГЛИЈА ЗА СКОПЈЕ, монтажа, документарен, Филмски Новости 1964 ПОМОШТА НА ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ ЗА СКОПЈЕ, монтажа, документарен, Филмски Новости 1964 ПОМОШТА НА СССР ЗА СКОПЈЕ, монтажа, документарен, Филмски Новости 1973 100 ГОДИНИ ТУТУНСКИ КОМБИНАТ ПРИЛЕП, монтажа, документарен, Филмски Новости

Филмографија:

1967: На охридските извори ( Монтажа, )