< Назад

Кардалевски Павле

Филмографија:

1982: Полноќно сонце ( Светло, )
1985: Јазол ( Светло, )
2002: Овчарска приказна, за ронче ум ( Сценарио, )
2002: Амфора ( Снимател, )
2003: Козарството во Македонија ( Сценарио, )