< Назад

Зози Димитар

Биографија: (1952 - 26.09.2010)

Филмографија:

1971: Македонски дел од пеколот ( Споредна улога, )
1975: Јад ( Споредна улога, )
1977: Пресуда ( Споредна улога, )
1983: Виновник ( Главна улога, )
2006: Тајната книга ( Споредна улога, )