< Назад

Гоговски Ристо

Филмографија:

1998: Збогум на 20-тиот век ( Споредна улога, )
2000: Глас ( Актер, )
2000: Волшебното тркало ( Актер, )
2004: Големата вода ( Главна улога, )
2005: Контакт ( Споредна улога, )