< Назад

Жугиќ Јелена

Биографија: (Скопје, 20.04.1973 - ) Македонска театарска, филмска и телевизиска актерка. Дипломирала на Факултетот за драмски уметности во Скопје, во 1995 година. Во Драмскиот театар е вработена од февруари 1997 година.

Филмографија:

2005: Остани исправен ( Споредна улога, )