< Назад

Влахов Гоце

Филмографија:

1971: Македонски дел од пеколот ( Споредна улога, )
1975: Јад ( Споредна улога, )
1980: Оловна бригада ( Споредна улога, )
2003: Чекор пред времето ( Главна улога, )
2004: Андер ( Главна улога, )