< Назад

ИЗРАБОТКА НА НОВА СТРАНИЦА НА КИНОТЕКАТА

  • image description9/14/2018 12:07:24 PM
Почитувани, во тек е изработка на нова страница на Кинотеката. Оваа останува да функционира како каталог на македонските филмови.

Фотографии: