< Назад

Кајчевски Никола

Филмографија:

1971: Црно семе ( Споредна улога, )
1980: Време, води ( Директор на филм, )
1982: Врати на бескрајот ( Организатор на снимање, )
1982: Полноќно сонце ( Организатор на снимање, )