< Назад

Чоревски Борис

Филмографија:

1975: Јад ( Споредна улога, )
1976: Најдолгиот пат ( Споредна улога, )
1981: Црвениот коњ ( Споредна улога, )
1995: Ангели на отпад ( Споредна улога, )