< Назад

Гојковиќ Драгољуб

Филмографија:

1957: Малиот човек ( Тон, )
1957: Бунт на куклите ( Тон, )
1957: Подарок од веселиот молер ( Тон, )
1957: Сонце зад решетки ( Тон, )
1958: Мис Стон ( Тон, )
1958: Охридско Езеро ( Тон, )
1959: Виза на злото ( Тон, )
1961: Солунските атентатори ( Тон, )
1963: Скопје, 26.7.1963 ( Соработник, )
1964: Под исто небо ( Тон, )
1969: Време без војна ( Тон, Монтажа на тон, )