< Назад

Јаниќиевиќ Душан

Филмографија:

1959: Три Ани ( Споредна улога, )
1965: Денови на искушение ( Споредна улога, )
1969: Време без војна ( Споредна улога, )
1976: Најдолгиот пат ( Главна улога, )
1980: Време, води ( Споредна улога, )
1981: Црвениот коњ ( Главна улога, )