< Назад

Шоваговиќ Фабијан

Филмографија:

1971: Македонски дел од пеколот ( Главна улога, )
1975: Јад ( Главна улога, )
1980: Оловна бригада ( Споредна улога, )
1987: Хај-фај ( Главна улога, )