< Назад

Којо Никола

Биографија: (Белград, 5.09.1967 - ) Српски актер и режисер. На 13 години првпат дебитирал во филмот „Работа на одредено време“. Настапувал во театарски претстави и во голем број филмови и ТВ серии.

Филмографија:

2004: Балканкан ( Главна улога, )
2005: Контакт ( Главна улога, )