< Назад

Лукаревски Ѓокица

Филмографија:

1977: Исправи се, Делфина ( Споредна улога, )
1977: Пресуда ( Главна улога, )
1980: Оловна бригада ( Споредна улога, )
1987: Хај-фај ( Споредна улога, )