< Назад

Русјаков Александар

Филмови: 2001 ПРАШИНА, актер, игран, History Dreams/ena Film/Fandango Production; Shadow Films; South Fork Rictures; Министерство за култура на Република Македонија 2005 БАЛ-КАН-КАН, актер, игран, Партизанс, Верадиа Филм и Минерва

Филмографија:

2003: Седум приказни за љубовта и свршувањето ( Режија, Сценарио, )