< Назад

Нашински разговори

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 19 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1953

Содржина: Економската и општествената положба на македонските иселеници во САД.

Автори:


Фотографии: