< Назад

Журнал 11 О.О.Н

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 9 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1953

Содржина: Афирмација на политиката ма мирољубива коегзистенција која ја спроведувала Владата на ФНРЈ во Обединетите нации.

Автори:

Режија: Недков Кочо
Сценарио: Недков Кочо