< Назад

На падините на Шара

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 10 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1954

Содржина: Падините на Попова Шапка. Зимски спортови и убавините на Шар Планина.

Автори:

Снимател: Недков Кочо
Сценарио: Петровски Ацо

Фотографии: