< Назад

Хигиенско-техничка заштита

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 5 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1955

Содржина: Хигиенско-техничката заштита на градежните работници за време на работата.

Автори: