< Назад

Мелиорации

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 15 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 0

Година: 1970

Содржина: Мелиоративниот систем во СР Македонија.

Автори: