< Назад

Тумба Маџари

Производство: Дигитпроп - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 0 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 35

Година: 2001

Содржина: Филмска приказна за неолитската населба Тумба во близината на село Маџари – скопско.

Автори:


Сценарио: д-р Воислав Санев