< Назад

Скопје од спомените (документарна емисија)

Производство: Партизанска продукција

Земја на потекло: Република Македонија

Жанр: документарна емисија

Род: ТВ Продукција

Времетраење: 47 минути

Тип: Дигитална технологија

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 0

Година: 2003

Автори:


Фотографии: