< Назад

Видов Тома

Биографија: (1911 - 1971)

Филмографија:

1952: Фросина ( Споредна улога, )
1961: Мирно лето ( Споредна улога, )
1967: Македонска крвава свадба ( Споредна улога, )
1969: Републиката во пламен ( Споредна улога, )
1972: Истрел ( Споредна улога, )