< Назад

Нола Игор

Филмографија:

1997: Џипси меџик ( Продуцент, )
1997: Преку езерото ( Продуцент, )
2000: Гајда ( Продуцент, Асистент на режија, )
2000: Кавал ( Продуцент, Асистент на режија, )
2002: Најденка ( Продуцент, )
2003: Како лош сон ( Продуцент, )