< Назад

Шијак Арна

Биографија: (Скопје, 30.04.1976 - ) Театарска, филмска и телевизиска актерка. Дипломирала на Факултетот за драмски уметности на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, на отсекот за актерска игра во 1999 година. Вработена е во Македонскиот народен театар од 2010 година.

Филмографија:

1997: Џипси меџик ( Главна улога, )
2000: Излез (Exit) ( Актер, )
2006: Тајната книга ( Споредна улога, )