< Назад

Ивановски Менде

Филмови: 1985 ЈАД, сликар, игран, Вардар филм

Филмографија:

1969: Републиката во пламен ( Асистент на сценографија, )
1985: Јазол ( Сценографија, )
1993: Македонска сага ( Сценографија, )