< Назад

Коџабашија Никола

Биографија: (Скопје, 06.06.1970) Композитор, пијанист, дизајнер на звук, продуцент и диригент.
Во 1993 година дипломира пијано на Факултетот за музичка уметност во Скопје, а во 1997 и композиција. Од 1998 година живее и работи во Лондон, Велика Британија.

Филмографија:

2005: Остани исправен ( Музика, )
2011: Жарче ( Музика, )