< Назад

Павловски Владимир

Биографија: Дипломирал на Факултетот за драмски уметности во Скопје, во 1996 година.

Филмографија:

2000: Излез (Exit) ( Монтажа, )
2003: Облиците на животот ( Монтажа, )
2010: Горчина ( Асистент на монтажа, )
2013: Соба со пијано ( Монтажа, )
2013: Намини бар еднаш ( Монтажа, )
2016: Црвената соба ( Монтажа, )
2016: Чевли ( Монтажа, )