< Назад

Филмски преглед бр. 25

Производство: Вардар филм - Скопје

Земја на потекло: Република Македонија

Род: Журнал

Времетраење: 12 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: црно-бел

MM: 35

Година: 1951

Содржина: „Народна техника - Вонармиска воена вежба“ / сниматели - Кочо Недков, Љубе Петковски; асистенти сниматели - П. Стефановски, В. Василевски; „Здравна акција по селата“ / снимател - А. Ивановски; асистент снимател - Милош Калиќ; „Најмладите во игра и забава“ / снимател - Кочо Недков; асистент снимател - П. Стефановски.

Автори: