< Назад

Охрид

Производство: Вардар филм - Скопје

Род: Документарен филм

Времетраење: 17 минути

Тип: Филмска лента

Техника: стандард

Звук: Да

Во боја: во боја

MM: 0

Година: 1954

Содржина: Историските знаменитости и убавини на Охридското Езеро. Унапредување на туризмот во овој крај.

Автори:


Фотографии: